Het pop-up concept is heel simpel: eens is de zoveel tijd een complete maaltijd van de BBQ aan huis bezorgd (of afhalen bij Meat Dennis), even opwarmen en dan lekker genieten! Maar inmiddels is het al bijna een standaard dat de Meat Dennis crew de laatste zaterdag van de maand iedereen verwend met allemaal lekkers van de BBQ. Na de Ibérico spareribs van de afgelopen keer is het nu tijd voor een maaltijd die je meeneemt naar de roots van de Meat Dennis crew: de Indo BBQ. En zoals de Indonesische traditie voorschrijft bestaat het menu uit 7 gerechten (en we doen er ook nog eens 3 bijgerechten bij). Rendang, Saté, Nasi Goreng…..alle klassiekers komen voorbij. En het mooie is dat bijna alle gerechten rechtstreeks van de BBQ komen of in ieder geval zijn “verBBQ’ed”. Voor de nasi betekend dit bijvoorbeeld dat we de kippendijen eerst op hoog vuur afgrillen zodat we de nasi goreng een beetje van de beroemde “flamegrilled” flavours mee kunnen geven. Maar ook de rendang, een gerecht wat normaal niets met de BBQ te maken heeft, komt bij Meat Dennis volledig van de BBQ. We grillen de USA Creekstone Sucadelappen eerst direct op hoog vuur. In de tussentijd bakken we de homemade boemboe in de Dutch Oven en brengen vervolgens alle ingrediënten bij elkaar en laten dit lekker in de Bastard doorsudderen tot het vlees de juiste malsheid en smaak heeft. Heeeeeeerlijk! Maar let op! De Indo BBQ schotel is alleen op zaterdag 27 maart 2021 te verkrijgen. En wees er op tijd bij, je kan namelijk tot uiterlijk 26 maart 18:00 uur bestellen.
Ohja……mocht je nou op zaterdag niet thuis zijn, weet dan dat Indonesisch eten een dag later eigenlijk nog veel lekkerder is….Dan hebben alle smaken lekker de tijd gehad om te ontwikkelen. Dus heb je geen zin om zondag te koken? Then you now know what to do! Zie deze link om je bestelling te plaatsen. Selemat makan!
Recente reacties