#Eindelijk

Nu het einde van de zomerperiode weer langzaamaan in zicht begint te komen, wordt het voor veel mensen ook steeds minder aantrekkelijk om heerlijke low & slow gerechten van de BBQ te toveren. De trek in deze bijzondere gerechten zal er echter niet minder om zijn….

Gelukkig staan we bij Meat Dennis dus door weer en wind achter de BBQ. Regen, kou of sneeuw? Voor ons geen probleem hoor, wij gaan gewoon door en doen dit ook graag voor jullie! En nu voor ons de agenda ook weer wat gaatjes begint te vertonen gaan we dus weer wat data inplannen voor de pop-up BBQ take-away & delivery services.

The Meat Special

En we starten gelijk goed met de “the Meat Specials” op 2 oktober. Met deze voortreffelijke BBQ schotel serveren we een well sized Sparerib bereidt volgens de 3-2-1 methode, een riante portie Pulled Pork (12 uur overnight gegaard in de Bastard) en 2 klassieke Moinkballs. Je krijgt er ook nog wat side-dishes bij zoals een Schnittbroodje voor bij de Pulled Pork, 2 homemade sauzen, some real Coleslaw en wat zuurgoed om een mooie balans te brengen bij al die BBQ flavours! We serveren het ovenklaar, dus je hoeft het alleen nog even op te warmen en dan is het genieten geblazen.

Houd vooral de website, Instagramposts of onze Facebookpagina in de gaten voor de andere data komend najaar (en winter). Hope to meat/see you soon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *