Het is de rode draad in onze missie en visie, bij Meat Dennis gebruiken we alleen de allerbeste producten en ingrediënten. Hier doen we niet aan concessies. We hebben hierdoor al een samenwerking met Nice to Meat opgezet en gebruiken alleen maar vis met het MSC of ASC keurmerk en groenten van biologische aard.

Al enige tijd waren we op zoek naar een broodleverancier voor onze BBQ Buns, een bakker welke het oude ambacht nog hoog in het vaandel heeft staan en alleen biologische en natuurlijke grondstoffen voor de broodbereiding gebruikt. Na wat onderzoek en veelvuldig testen kunnen we vanaf vandaag bevestigen dat we voor onze zuurdesemproducten uitsluitend afnemen van Bio Bakkerij de Trog uit België!

Deze meesterbakkers gebruiken enkel de beste biologische grondstoffen en brengen deze voorts in een uniek ambachtelijk productieproces. Ze gebruiken met steen gemalen meel waardoor verhitting voorkomen wordt en de volledige korrel, inclusief kiem en vitamine E behouden blijft.

Door het gebruik van een natuurlijke zuurdesem (van reeds 40 jaar oud!) in combinatie met respect voor een langdurig gistingsproces van soms wel meer dan 24 uur en een uniek en langzame kneedmethode ontstaat er een heerlijk ambachtelijk broodproduct!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *