Meat Dennis gebruikt alleen maar de allerbeste producten en ingrediënten. We nemen gewoonweg geen genoegen met minder. Dit heeft z’n prijs, maar je proeft echt het verschil. Als professioneel BBQ’er is een goede vleespartner van essentieel belang. Naast eerlijkheid en duurzaamheid zijn herkomst en traceerbaarheid een aantal belangrijke pijlers. En met deze kwaliteitseisen kom je vanzelf uit bij Nice to Meat.

Ik zeg weleens dat het voorbestemd was als je alleen al kijkt naar onze bedrijfsnamen en het feit dat we beide in Almere gevestigd zijn, maar er zijn nog veel meer aanknopingspunten. Nice to Meat voert een assortiment welke naadloos aansluit op de eisen en wensen van Meat Dennis. Daarnaast zijn zij ook één van de weinige leveranciers van enkele exclusieve rassen zoals het Japanse Wagyu, the Duke of Berkshire, Creekstone USA en MRIJ van Piet. En ze Dry-agen hun vlees in eigen huis!

Vandaag hebben accountmanager en culinair deskundige Jeroen Kistemaker en de crew van Meat Dennis om tafel gezeten om te kijken of er een match is. En zoals gehoopt met het gewenste resultaat. Vanaf heden is Nice to Meat de vaste leverancier van al het kwaliteitsvlees voor onze BBQ workshops & Catering! 

Wist je dat Nice to Meat ook levert aan particulieren? Neem eens een kijkje op hun website en laat je inspireren en verrassen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *