Als je dan de volgende stap in de BBQ business maakt moet je wel goede partners hebben….Ik hoor het mijn vrouw nog zeggen. Maar ze had wel gelijk……als je het doet, doe het dan goed.

The Bastard uit Haarlem heeft altijd al mijn voorkeur gehad als het gaat om kwalitatieve kamado’s. Puur Dutch Design met balans tussen vorm en functie en gebruikmakend voor de allerbeste materialen. The Bastards zijn ook nog eens gemakkelijk in gebruik, worden zeer compleet geleverd en zijn eerlijk geprijsd.

Dit was dus het merk waarmee ik Meat Dennis wilde verbinden. Dus de stoute schoenen aangetrokken en op gesprek gegaan. En met resultaat. Vanaf heden gebruikt Meat Dennis uitsluitend de BBQ’s en accessoires van The Bastard en mag ik mijn klanten als dealer ook voorzien van dit geweldige materiaal!  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *