What to expect

Er komt nogal wat kijken bij het organiseren van een workshop of catering.

Need to know’s

Om je ultiem en vooral zorgeloos te laten genieten zijn er een aantal dingen goed om vooraf te weten zodat je hier rekening mee kunt houden.

Contact en uiteindelijke menu samenstelling

Alle gerechten die op de site vermeld staan zijn goed uitgedacht, hebben balans in smaakopbouw en zijn net even wat anders als wat veel mensen gewend zijn. Dus zonder gepieker zet je je gasten een feestmaal voor of word je meegenomen in een culinaire wereldreis. No worry’s dus! Dit betekend natuurlijk niet dat er geen ruimte is voor je eigen wensen, aanvullende items of what so ever. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Meat Dennis jou kan leveren waar je naar op zoek bent kan je ons via de website boeken. Bijzondere wensen stemmen we telefonisch of per mail even af. Iets heel bijzonders? Geen probleem, iemand van de Meat Dennis crew komt dan gewoon even naar je toe om alles te bespreken.

Offerte  

Op de website staan de prijzen van de standaard menu’s, add-ons en workshops vermeld. Is dit al helemaal perfect voor jou? Dan kun je bij de reservering of offerte-aanvraag direct jouw gewenste datum aangeven. Is deze beschikbaar? Boeken die handel! Zo niet, dan zullen we de alternatieve mogelijkheden bespreken. Vooraf sturen we je een opdrachtbevestiging zodat je zeker bent van je reservering. Wanneer je een afwijkende samenstelling wenst zullen we eerst een specifieke offerte opstellen. Na ondertekening zal deze tevens gelden als opdrachtbevestiging.

Ruimte

Let op dat Meat Dennis wel wat ruimte nodig heeft voor de opstelling van de Bastards, werktafels en serveeroptie’s. Houd rekening met al gauw zo’n 20m2, het liefst zelfs iets meer. Ook moet de ruimte goed toegankelijk zijn. De grotere Bastards wegen namelijk meer dan 200 kilo, een relatief stevige ondergrond is dus wel wenselijk.

Tijd

Op de dag zelf wil de crew tijdig aanwezig zijn. Een goede voorbereiding is namelijk het halve werk, en uiteraard gebeurd deze voorbereiding voornamelijk op locatie. Daarnaast hechten we er ook veel waarde aan om persoonlijk kennis met je te maken voordat we überhaupt beginnen. Houd hierbij rekening dat de crew vaak 1 tot 2 uur voor aanvang aanwezig wil zijn. Afhankelijk van wat we bij je gaan doen kan dit natuurlijk afwijken, maar dit spreken we vooraf met elkaar af.

Servies

In alle concepten werken we met duurzame disposables, afwas doen we namelijk liever niet aan! De kosten hiervan zijn reeds verwerkt in de genoemde prijzen. Wanneer je het beter vindt passen dat we met porseleinen borden en echt bestek werken is dat natuurlijk geen probleem, de meerkosten hiervoor worden echter wel doorbelast.

Geen verborgen kosten

Naast de eventuele add-on opties berekend Meat Dennis verder geen aanvullende reis*-, stook- en personeelskosten. Dit is allemaal verwerkt in de prijs. Wel zo prettig dus. Bij alle concepten staat een minimaal aantal personen vermeld. Voor minder personen kan het natuurlijk ook, maar het minimaal aantal wordt in ieder geval berekend.
*Geldt niet voor België en Duitsland

En als laatste..

Vooraf nemen we nog even telefonisch contact met je op om alles door te nemen, zo weet iedereen dat alles goed gaat komen. Hope to meat you soon!