Meat my Concepts

“Mensen raden Meat Dennis aan omdat ze weten dat de kwaliteit van het eten super is en de organisatie er omheen vlekkeloos verloopt. Geen zorgen én altijd verrassend!”

Of je nu alle ins & outs wilt leren betreft outdoor cooking of wanneer je juist alles uit handen wilt geven om gewoonweg te genieten, alles is mogelijk bij Meat Dennis.

BBQ Workshops

In de workshops neem ik je mee in de wereld van het Low & Slow óf Hot & Fast BBQ proces. Tijdens deze workshops leer je de verschillende technieken, methodes en krijg je praktische tips en achtergrondinformatie. Bij de Hot & Fast workshop gaan we vooral in op de wat kortere bereidingswijzen en hoe je dus in relatief korte tijd toch zeer bijzondere gerechten op tafel zet. Deze workshop duurt ongeveer 3,5 tot 4 uur. Bij de Low & Slow workshop pakken we daarentegen volledig uit en ben je ca. 7 uur bezig. Hier gaan we vooral aan de slag met de grotere stukken vlees en gaan we de diepte in als het gaat om temperatuurbeheersing, garing en verschillende rooktechnieken. Alles doen we uitsluitend op kamado’s van the Bastard. Meat Dennis komt graag naar je toe, maar ben je met te weinig personen is er ook regelmatig gelegenheid om individueel of met een kleiner gezelschap in te schrijven op één van open inschrijving workshops bij Meat Dennis zelf. En het mooie is dat de drankjes dan ook inbegrepen zijn!   

BBQ Catering

Sta je liever niet zelf achter de BBQ of heb je hier gewoon simpelweg geen tijd voor, maar gun je jezelf en je gasten wel een exclusieve BBQ ervaring? Dan kan Meat Dennis een aantal heerlijke BBQ catering concepten voor je organiseren. Neem bijvoorbeeld de Classic BBQ waarbij niet alleen enkele klassiekers in een nieuw jasje voorbij komen, maar ook de grotere stukken vlees die je zelf waarschijnlijk niet zo snel op de BBQ legt (zelfs te upgraden naar de businessversion inclusief bediening). Te standaard? Dan zijn de BBQ Bites wellicht een betere keuze. Gedurende de avond worden er doorlopend bitesize BBQ hapjes geserveerd met balans in smaakopbouw en allemaal net even wat anders als wat veel mensen gewend zijn. Wil je meer in thema blijven? Dan zijn er nog de BBQ specials zoals de winter BBQ, Indo BBQ, BBQ buns of wedding BBQ.

Met Meat Dennis zet je dus zonder gepieker een feestmaal neer voor je gasten en worden jullie meegenomen in een culinaire BBQ wereldreis. Er wordt alleen maar gebruik gemaakt van de allerbeste producten en ingrediënten en alle BBQ gerechten worden uitsluitend op kamado’s bereid. Verken de website dus verder en laat je verrassen en inspireren. 

BBQ  Dining

Wil je de BBQ catering echt naar het volgende niveau tillen en er een bijzondere culinaire ervaring van maken? Meat Dennis verzorgt ook complete 6 tot 9 gangen diners. Alle gerechten komen van de BBQ of hebben een combinatie met een BBQ bereidingswijze. Daarnaast worden de gerechten uitgeserveerd met een bijpassend drankarrangement. Je beleefd samen met je gasten de ultieme luxe van outdoor cooking en jullie hoeven niets te doen behalve te genieten van al het lekkers! Zelfs de afwas wordt gedaan. De samenstelling van de menu’s zijn maatwerk en worden vooraf uitvoerig besproken. De mogelijkheden zijn eindeloos, van haute cuisine tot aan grote stukken vlees welke aan tafel worden getrancheerd en van amuses tot desserts! Ohja, en vergeet niet dat de bediening natuurlijk is inbegrepen.

BBQ pop-up

En dan zo eens in de zoveel weken hebben de locals die in de buurt van het HQ Meat Dennis wonen een mazzeltje. We gaan dan aan de slag met grote stukken vlees, bijzondere combinaties, gerechten voor ons kookboek of soms gewoon iets willekeurigs omdat we nieuwe dingen willen uitproberen. Hier willen we jullie graag van laten meegenieten en organiseren daarom hiervoor een pop-up BBQ take-away & delivery service. We weten meestal pas een week van te voren wat er op het menu staat en op=op. Een pre-order is dus wel noodzakelijk wanneer je niet mis wilt grijpen. We doen natuurlijk een melding op de website, maar op Instagram (meat_dennis) en Facebook (MeatDennis) geven we er meer aandacht aan. Zorg dus dat je Meat Dennis volgt (natuurlijk ook voor inspiratie en tips). Klik hier in ieder geval voor het bestelmenu.