The Nice to Meat Academy #Meat Dennis

The Academy

Van eigentijdse foodies tot ware grillmasters, voor iedereen met passie voor lekker eten, én de bereiding ervan organiseert de Nice to Meat Academy regelmatig Masterclasses en Workshops. We zouden er geen “Meat” in verwerken als vlees niet de hoofdrol zou spelen in deze Workshops. Tijdens de Masterclasses en Workshops maak je kennis met de producten die worden bereid en de technieken die je hierbij het beste kan gebruiken.

Kennis maken met het beste vlees

Ons doel is om je kennis te laten maken met lekker eten dat op de juiste manier is bereid. Soms is dat niet eens zo moeilijk. Maar het kan ook vragen om wat extra vaardigheden die je moet leren beheersen. De juiste materialen en producten spelen hierbij een belangrijke rol. Het ene stukje vlees is het andere niet. En hoe grill je dat bijvoorbeeld het beste? We vertellen je precies welk stuk vlees je gebruikt en waar het vandaan komt. Herkomst vinden we namelijk heel belangrijk. Het zegt veel over de kwaliteit van het vlees en de smaak van het uiteindelijke gerecht. Zeker weten dat jij het ook proeft!

#Workshops

Eind 2021 hebben Nice to Meat en Meat Dennis een workshop gedraaid om te kijken of een dergelijk concept in de smaak viel……en dat deed het. Binnen een week was de workshop uitverkocht en ondanks dat het echt verschrikkelijk weer was, hadden we er aan het einde van de dag 20 doorgewinterde grillmasters bij! Voldoende reden dus om de Hot & Fast BBQ workshops een vast onderdeel van de Nice to Meat Academy te maken!

In de Nice to Meat you workshop nemen we je mee in de wereld van het Hot & Fast BBQ proces. Tijdens de workshop leer je verschillende technieken, methodes en krijg je praktische tips en achtergrondinformatie. We gaan vooral in op de wat kortere bereidingswijzen en hoe je in relatief korte tijd toch zeer bijzondere gerechten op tafel zet. De workshop duurt ca. 4 uur en we maken alleen maar gebruik van keramische BBQ’s en uiteraard de beste kwaliteit vlees die er te vinden is. De eerste workshops van 2022 zijn inmiddels alweer zo goed als uitverkocht en we gaan snel weer een nieuwe reeks data plannen, dus stay tuned!

Hope to Meat you soon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *