Bij Meat Dennis zijn we niet alleen altijd op zoek naar de allerbeste kwaliteit, maar proberen dit ook waar mogelijk lokaal af te nemen. Al enige tijd waren we op zoek naar een rookhout leverancier die ons kon voorzien van zowel goede kwaliteit als de nodige variëteit. En met puur toeval zijn we viavia in contact gekomen met Robert Mok van SMOK BBQ. Een ondernemer uit Almere die vanuit zijn passie voor de BBQ in de rookhouthandel is beland. Het rookhout komt uit Nederland en waar nodig wordt er uit het buitenland geïmporteerd. Het is geruime tijd gedroogd en geeft een altijd een perfecte hoeveelheid en tijdsduur rook af. Zelf zijn wij gek op de oude Whiskybarrel chunks, maar ook de appel en pruimen chunks vinden gretig aftrek. Heerlijk bij bijvoorbeeld de Ibérico spareribs of pulled pork van the Duke of Berkshire! Bij onze workshops en cateringopdrachten zorgen we dat we altijd wat extra bij ons hebben zodat je thuis ook aan de slag kunt gaan. Wil of kan je daar niet op wachten? Check dan de website van SMOK BBQ en bestel gelijk!
Recente reacties